« terug naar de agenda

zondag 27 mei 2018

Boeken in de Beethovenstraat


BOEKEN IN DE BEETHOVENSTRAAT 27 MEI

1 oktober 2017 werd Boeken in de Beethovenstraat. voor de eerste maal georganiseerd. Het was een gezellige en geanimeerde boekenmarkt en de buurt reageerde er enthousiast op. Daarom wordt op zondag 27 mei de tweede editie van Boeken in de Beethovenstraat gehouden. Tussen de Gerrit v.d. Veenstraat en de Brahmsstraat staan alle handelaren met oude, bijzondere en tweedehands boeken uit het hele land. Ook zijn er uitgeverijen, instellingen en boekhandelaren uit Amsterdam-Zuid aanwezig. Op de boekenmarkt staan 40 kramen.

De prijs voor een kraam van 4 meter bedraagt 100 euro excl. BTW. Als u twee kramen wilt betaalt u voor de tweede kraam de helft van de prijs!

Afgezien van de boekenmarkt kunnen bezoekers ook deelnemen aan:

DE BEETHOVENSTRAATWANDELING
Biograaf van de straat, Frank van Kolfschooten, zal die dag twee wandelingen organiseren. Aanvang 12:00 en 14:00 uur. Kaarten daarvoor á 5,- zijn te koop bij de stand (nummer 3) van De Kring, hoek Beethovenstraat/Gerrit van der Veenstraat. Of van tevoren: info@uitgeverijdekring.nl Na afloop signeert Van Kolfschooten zijn boek De Beethovenstraat. Verborgen geschiedenissen. Van 12 tot 2 signeert ook buurtgenoot Annemiek van Kessel haar boek Rijden jullie ook voor duiven? Verhalen uit de dierenambulance.

DE AMSTERDAMSE SCHOOLWANDELING
De kaarten voor de wandeling zijn &euro 5,- per persoon verkrijgbaar in kraam no. 9 van Museum het Schip.Van tevoren: info@hetschip.nl 020 686 8595. Er begint een wandeling om 13:00 uur en ook nog een om 15:00 uur. Maximaal 25 deelnemers per wandeling.Ton Heijdra, Amsterdamse Schoolspecialist, is gids.

DE MUZICANTA'S
Vanaf 2 uur 's middags spelen de Muzicanta's chansons, zigeunermuziek en klezmer op trekzak, theekistbas en gitaar.

Boeken in de Beethovenstraat: een paradijs voor boekenliefhebbers en - verzamelaars!Als je meer wilt weten kan je onderstaand formuliertje versturen
Mocht het formulier niet werken, je kan altijd even » mailen.
Al je gegevens zullen we in vertrouwen behandelen en niet aan derden doorspelen.
meneer, mevrouw 


   boekenliefhebber
 handelaar
 beide
mens 
winkel 
(boekhandel, antiquariaat) 

straat, nummer 
postcode 
stad 
land 
telefoon 
email 

Vragen en opmerkingen:
Hoeveel kramen wil je huren?
Doe je mee met het speciale onderwerp?
 


De Kan Heske Kannegieter
Binnenkadijk 237
1018 ZG Amsterdam
020 6275794  06 43902436
info@kantien.nl
De Kan